23 – 27 October 2017

16—20 Oktober: Water diere/Water animals
13th Oct 2017
News Letter 29 Jan – 02 Feb 2018
2nd Feb 2018

23 – 27 October 2017

Kerskonsert/Christmas concert 30 Nov 2017

Ons Kerskonsert vind plaas op 30 Nov en ons gaan ons Gradeplegtigheid en Kersboom met die aand kombineer.   Kaartjies vir die aand is beskikbaar by die kantoor teen R50 per persoon en skoolgaande kinders. Ons vra dat u oumas, oupas, en sommer die hele familie nooi om die aand saam te kom geniet. Verversings is ingesluit in die prys, maar meer inligting oor die aand volg later. Kom ons vat hande en maak die aand ‘n aand om te onthou vir ons kleuter. Ons maatjies is reeds hard aan die oefen vir die geleentheid. Daarom vra ons dat u kleuter asb teen 8:00 reeds by die skool sal wees ander mis hul die oefening en ons wil almal deel maak van die konsert.

Our Christmas Concert   take place at the 30th of November and we will combine our graduation ceremony and Christmas tree with the evening. Tickets for the evening are available at R50 per person and for schoolgoing children . We ask you to invite the whole family to attend this evening. Refreshments are included in the price. More information about the evening follows later. We ask you to please bring your child before 8:00 to school because they miss out when we practice for the concerts and we want all to be part of the concert.

Kersgeskenk/Christmas Present

Omrede ons ons Kersboom ook op daardie aand hou, vra ons dat u solank vir u kleuter ‘n geskenk koop en toedraai wat ons dan hier by die skool sal hou vir die geleentheid.

Because we also hold our Christmas tree on that evening, we ask you to buy a gift for your child so long and we will keep it at school for the occasion.

%d bloggers like this: